Sanne

Cesarina Gretha Art

Mijn naam is Cesarina Gretha Sanne Bosscher en vanuit mijn hart zal ik zeggen dat ik een schilder ben, maar ik zet ook tatoeages.
Mijn vrije werk is altijd geïnspireerd door mijn omgeving en reis locaties. Ik hou er van om het dagelijks leven als inspiratie te gebruiken, zoals flora en fauna, fruit en groeten etc.

Mijn tatoeages kan je herkennen aan fijne lijnen, dotwork, een beetje kleur indien mogelijk en peppershading. Heel eerlijk gezegd werk ik graag met jouw verhaal naar een persoonlijk ontwerp dat je permanent met trots kan dragen.

Om die reden kopieer ik liever geen andere tattoo artiesten, met respect voor hen werk en met respect voor de tattoo-eigenaars persoonlijk verhaal. Daarom gebruik ik liever jouw gekozen onderwerp en als het mogelijk is deze zelfs mee te nemen naar de afspraak of een het liefst zelf gemaakte foto te gebruiken.

Voor mij voelt het als een eer om te doen wat ik leuk vind en iets te betekenen voor mijn klant om ze te helpen een mooie of zelfs pijnlijke herinnering om te zetten naar een design waar je trots op kan zijn en kan dragen voor de rest van je leven.

Je kunt mijn laatste werk bekijken op Instagram of op de Instagram van The Ink Society.

Sanne


Sanne is beschikbaar voor tattoo aanvragen. 
Sanne heeft een apart aanvraagformulier .
Voor meer info over het aanvraag proces zie Onze werkwijze.