Piercings


Le Sting Piercings

In maart 2016 heeft Ferry Le Sting Piercings opgericht en sinds januari 2018 heeft collega-piercer Shaina, zich bij het team gevoegd. Le Sting Piercings heeft een fijne, afgesloten piercingruimte achterin het pand van The Ink Society. De piercings worden gezet in een schone, rustige omgeving. De piercingruimte is afgeschermd van de tattooruimte waardoor jij in volledige privacy kan worden gepiercet.

Le Sting Piercings is net zoals The Ink Society, niet een standaard piercing / tattooshop. De shop zelf is een lichte, lange en open ruimte. De klanten vinden over het algemeen dat er een prettige, rustige sfeer heerst. Je krijgt hier goede adviezen en genoeg tijd om na te denken en zelf een keuze te maken. Ook zijn we er voor je als je nog even gerust gesteld moet worden of een glaasje water wilt!

Wij piercen alleen met implant waardig Titanium, wat er voor gemaakt is om in het lichaam gedragen te worden. Titanium is lichter maar sterker dan staal. Het heeft een super glad oppervlak waardoor vuil moeite heeft om zich er aan te hechten.Tevens bevat Titanium geen Nikkel, iets waar mensen nog wel eens allergisch voor zijn. In een later stadium kan je via een blog hier meer over lezen. Ook kan je in de blog lezen over de juiste nazorg en de materialen van piercings. Dus houd regelmatig de site in de gaten voor informatie en nieuwe sieraden via een webshop. Le Sting Piercings heeft een vergunning van de GGD om te mogen piercen.
Ferry is aanwezig op maandag en dinsdag van 12u – 17.30u en op donderdag  van 12u – 16.30u.
Shaina is aanwezig op woensdag en zaterdag van 12u tot 17:30

Kijk voor meer informatie op zijn Facebookpagina of op www.lestingpiercings.nl

image1 image2 image3 image4 7: image6 image7 image8