Nora

Nora Pruyser Art

De natuur is complex en prachtig van de grootste vormen tot de kleinste details. Zo ver ingezoomd dat de cel structuren van een plant een heel netwerk van abstracte vormen en lijnen worden. En zover uitgezoomd dat een rivier delta eruit ziet als het wortelstelsel van een boom. En niet te vergeten al die complexe en gedetaileerde systemen die de natuur laten bestaan!

Ik wil deze bewondering op een visuele manier delen met de kijker. Wellicht ben je al een van mijn Animal mash up tatoeages en ontwerpen tegengekomen. In deze tatoeages wil ik laten zien dat een dier, plant, of zelfs een rots formatie prachtig is in het geheel zowel als in alle kleine details die dat geheel maken. Ik wil dat je gaat verdwalen in de details van het ontwerp, dat je steeds iets nieuws ziet als je naar je tatoeage kijkt.

Je kan mijn Instagram of Facebook bekijken voor een aantal voorbeelden van dit werk.

Ik wil heel graag meer van deze grote mash ups doen. Maar stuur vooral ook je ideeën als je een kleinere variant wilt. Als je een mash up niet echt ziet zitten maar mijn andere werk ook mooi vindt, kan je uiteraard ook mailen!

Nora


Nora is beschikbaar voor tattoo aanvragen.
Nora’s wachttijd bedraagt momenteel ongeveer 2 maanden.
Voor meer info over het aanvraag proces zie Onze werkwijze.
Voor Mash up tatoo’s van Nora is een speciaal aanvraag formulier: Mashup aanvraag