Nora


Nora Pruyser Art

Al zolang ik me kan herinneren teken ik. Ik kan me er helemaal in verliezen; een idee of emotie op papier tot uiting brengen met lijnen en vlakken, iets creëren wat eerst nog niet bestond.

Het was dan ook niet verrassend dat ik na de middelbare school naar de kunstacademie wilde. Na mijn opleiding Grafisch Ontwerp ben ik voor langere tijd gaan reizen. Tijdens die reis ontwikkelde ik een interesse in tatoeëren en ben ik het vak gaan leren. Het leek me geweldig om mijn eigen tekeningen als tatoeage bij mensen te kunnen vereeuwigen.

Een van mijn grootste inspiratiebronnen is de natuur. Dat een enkele cel zich kan vermenigvuldigen tot de meest prachtige patronen en kleuren, de meest complexe systemen vind ik verbazingwekkend.
Door me te focussen op de unieke en bijzondere eigenschappen van wat ik aan het tekenen ben,   probeer ik de kunst in de natuur te laten zien.

Je kunt mijn laatste werk op mijn Instagram bekijken of op de Facebookpagina van The Ink Society.

Nora

Op dit moment is Nora nog beschikbaar voor nieuwe tattooaanvragen. Wel zit Nora alvolgeboekt tot en met mei. Houd er dus rekening mee dat nieuwe afspraken pas per juni 2019 kunnen plaatsvinden. Voor meer info over het aanvragenproces zie Onze werkwijze.