Iris

Iris Tentacle

Contrast spreekt mij enorm aan, en dan niet alleen contrast gevonden in kleur, lijndikte of licht/donker contrast: ook in de dualiteit van het leven en hoe gruwelijke dingen soms heel mooi kunnen zijn, en andersom. Ik laat me dan ook graag inspireren door dingen zoals sprookjes uit de tijd waar ze nog als waarschuwingen gebruikt werden, bloemen die prachtig maar ook giftig zijn, taxidermie en horror.
Je zal ook in mijn werk wat contrast tegenkomen: naast mijn interesse in het eerder genoemde wordt ik er ook enorm blij van als ik mag werken in stijlen die juist heel kleurrijk en vrolijk zijn. Al van kinds af aan houd ik me graag bezig met games, (manga) comics en animatiefilms. Hierdoor vind ik het heel leuk om mensen te mogen helpen met het vereeuwigen van hun favoriete fandom.

In mijn tattoo werk vind ik het heel belangrijk om vleiende, duurzame tattoos te leveren. Naast dat het mooi met het lichaam mee moet lopen en het formaat de lichaamsverhoudingen complimenteert, vind ik het ook essentieel dat de tattoo er na verloop van tijd nog mooi en leesbaar uitziet. Alhoewel ik me niet graag op één stijl vastpin is dit wel iets dat ik in elk ontwerp mee zal nemen en ook altijd terug zal komen in mijn advies.

Ik vind het altijd fijn om een face to face bespreking te hebben zodat ik een goed beeld krijg van wat voor jou het belangrijkste is om terug te zien in de tattoo. Om te zorgen dat het mooi op het lichaam past maak ik meestal ter plekke een grove schets op papier of direct op het lichaam waarvan ik een afdruk maak. Dit geeft ons beide een beter beeld van de plaatsing, compositie en grootte en dit zal ik gebruiken bij het uitwerken van het uiteindelijke ontwerp.

Ik maak werk op aanvraag en heb ontwerpen beschikbaar welke ik post op de Facebookpagina van The Ink Society en mijn Instagram.

Iris


Op dit moment neemt Iris geen nieuwe tattoo aanvragen aan.
Iris heeft een mailinglijst, meer informatie: info@theinksociety.nl
Voor meer info over het aanvraag proces zie Onze werkwijze.