Rosie

Rosie Seventyeight

Ik ben in 2004 afgestudeerd aan de HKU met ‘Taal; vorm of inhoud’; ik maakte onder andere braille t-shirts, voelbare schilderijen en objecten met tekst. In tatoeages probeer ik het concrete van tekst los te laten en het om te zetten in een abstracte vorm. Ik houd van minimalisme en abstractie. Het is een manier voor mij om dingen tot de kern te brengen en mijn chaotische leven te structureren.
Na de HKU ben ik van alles en nog wat gaan doen; van werken in een platenzaak tot decorbouw. Tussen 2008 en 2013 heb ik in het communicatievak gezeten, waar ik mijn liefde voor taal weer kwijt kon. In 2012 heb ik ook het beeldende weer opgepakt. In mijn toenmalige atelier heb ik onder meerdere de serie Own It gemaakt en in 2014 de overstap naar tatoeëren gemaakt.

Mijn tattoodagen zijn woensdag, donderdag en zaterdag. Je kunt mijn laatste werk ook op mijn Instagram bekijken of op de Facebookpagina van The Ink Society.

Rosie

Rosie neemt tattoo aanvragen aan. De wachttijd voor een kennismakingsafspraak is ongeveer 3 á 4 maanden. Voor meer info over het aanvragenproces zie Onze werkwijze.