Elske


Elske (Meester Prikkebeen) 

Sinds 2015 ben ik mij bezig gaan houden met handpoken. Dit is een manier van tatoeëren waarbij er geen machine gebruikt wordt. Ik werk uitsluitend met GGD goedgekeurde inkten en naalden.

De komende tijd wil ik mij graag verder focussen op grotere stukken, die het lichaam complimenteren. Daarbij streef ik naar een mooie samenwerking tussen de vormen van het lichaam, botanische elementen, dotwork, en dat alles in een abstract jasje.

Natuurlijk mag je ook nog altijd je eigen idee aanleveren. Lees dan even het volgende goed door: Ik houd van duidelijke onderwerpen die op een heldere manier uitgevoerd kunnen worden. Omschrijvingen zoals ‘ licht en vrijheid’ zeggen mij niet zoveel; ik ben meer een praktisch denker dus wees alsjeblieft zo duidelijk mogelijk in je omschrijving. De verdere details bespreken we tijdens de kennismaking.

Je kunt mijn laatste werk op mijn Instagram bekijken of op de Facebookpagina van The Ink Society. Meer informatie over mijn werk en mijn projecten kan je vinden op www.meesterprikkebeen.com

 Elske

Elske neemt geen aanvragen meer aan in verband met een verhuizing naar Hamburg.
Ze heeft nog enkele plekken vrij voor wannado’s, hou hiervoor haar instagram in de gaten.