Sly


Sly

Ik ben geboren als tekenaar. Althans, dat zeggen mensen wel eens over mij. Ik ben van jongs af aan al bezig geweest met illustreren en doe dit nog steeds. Ik hou ervan om de ideeën die in m’n hoofd zitten vlot en natuurlijk uit te schetsen om deze daarna uit te werken. Ik kan ook absoluut niet zonder tekenen. Waar ik ga en sta, heb ik pen en papier bij de hand. Daarnaast ben ik al jaren grafisch vormgever waarbij ik graag speel met composities om tot een mooi design te komen.

De meeste voldoening haal ik uit het illustreren van onze fauna, met name vogels. De vogels, die fascineerden mij al als kind, en ik was vaak ‘in het veld’ te vinden. Al snel ging ik ze tekenen en jaren later is deze hobby van vroeger weer aangewakkerd.

Vanaf mijn 20e raakte ik geïnteresseerd in tatoeages om vele jaren later pas, het idee kwam om het zelf te gaan proberen en in de leer te gaan als tatoeëerder. Mijn liefde voor illustreren en de natuur komen weer samen bij het tatoeëren en ik kwam er al snel achter dat al deze facetten erg mooi bij elkaar aansluiten. Echter, sta ik altijd open om andere onderwerpen te tattooeren!

Op Instagram vindt je ook mijn illustraties en kun je zien welke stijlen ik graag tattooeer. Ik hou ervan als je zelf een duidelijk idee hebt van wat je getatoeëerd zou willen hebben. Door middel van een schets naar aanleiding van je idee komen we samen tot een tattooeerbaar ontwerp. Ik hou erg van black tattoos, dotwork en arceringen, sterkte duidelijke illustraties maar er mag ook zeker detail in zitten.

Je kunt mijn laatste werk ook op Instagram bekijken of op de Facebookpagina van The Ink Society

Sly

Op dit moment neemt Sly nieuwe tattoo-aanvragen aan. Voor meer info over het aanvragenproces zie Onze werkwijze.