Sanne


Sanne
Sinds ik jong was wilde ik al kunstenaar worden, wat ik dan ook trots opschreef ik verschillende poëziealbums. Mijn droom liet even op zich wachten, maar heb toch altijd een weg gevonden om creatief bezig te zijn. Na mijn middelbare school ging ik naar het Cibap, om daar animatie en audiovisueel te studeren.

In mijn laatste jaar liep ik stage bij StudioVO, waar ik na mijn studie direct aan het werk kon als programmeur. Daar kwam ik er achter dat mijn droom me nog steeds achterna zat en wilde ik aan de HKU studeren. Tijdens de studie moesten we een werkveldoriëntatie doen en we gingen naar The Ink Society om een interview af te nemen. Van het een kwam het ander; eerst ben ik aan de slag gegaan als shopmanager en mocht ik de fijne kneepjes van het vak leren als leerling.

Qua inspiratie heb ik me altijd verdiept in het Impressionisme, waar ik het lichtgebruik en fijne detail ontzettend kan waarderen. Het biedt waanzinnige contrasten en geeft intense diepte in een mooie subtiele manier. Dat probeer ik terug te laten komen in mijn ontwerpen en werk graag samen met de klant naar een uniek, op lichaam en stijl aangepast ontwerp dat je voor de rest van je leven als mooi sieraad kan dragen. Daarom kan je mijn werk ook herkennen aan gebruik van dotwork (pointillisme), minimale kleur of grijswaarden, subtiele details en fijn organisch lijnwerk.
Volg me ook op Instagram.