Sanne


Sanne (Cesarina Gretha Art)

Sinds mijn jeugd in Appingedam te Groningen, heb ik de droom gehad om kunstenaar te worden. Na de opleiding vormgeving in Multi Media bij Cibap gevolgd te hebben, ben ik doorgegaan in de richting Animatie en Audiovisueel. Na te werken als programmeur bij StudioVO, besloot ik uiteindelijk toch om mijn kinderdroom achterna te jagen en zo begon ik een studie aan de HKU. Tijdens deze studie ben ik gaan werken bij The Ink Society en ben ik uiteindelijk hier in de leer gegaan voor tatoeage artiest. Nu ben ik nu volleerd tatoeage artiest en tatoeëer ik drie dagen in de week bij The Ink Society.

Qua inspiratie ben ik voornamelijk geïnspireerd door het Impressionisme. Ik kan het lichtgebruik en fijne detail hierin ontzettend waarderen. Het biedt waanzinnige contrasten en geeft intense diepte, op een mooie en subtiele manier. Dit probeer ik terug te laten komen in mijn ontwerpen. Om de tatoeage zo lang mogelijk mooi te laten blijven, gebruik ik zwart. Zo blijven de contrasten mooi zichtbaar, ook over de jaren heen.

Mijn werk kenmerkt zich vooral door het gebruik van dotwork, subtiel kleurgebruik en fijn lijnwerk. Verder werk ik uitsluitend nog met levensechte bloemen (natuurlijke objecten) als referentie. Neem deze dus zeker mee naar de afspraak of maak er een goede foto van. Mocht je een specifiek onderwerp in gedachte hebben zoals, een bloem, plant, fuit, groente, standbeelden etc. Mijn voorkeur gaat uit naar het ontwerpen van tatoeages van wat groter formaat. Ik zal uiteindelijk jouw onderwerp omzetten naar een door mijn ontworpen tatoeage.

Je kunt mijn laatste werk bekijken op Instagram of op de Facebookpagina van The Ink Society.

Sanne

Op dit moment neemt Sanne nog nieuwe project aanvragen aan. Sanne werkt volgens een iets andere werkwijze en houdt geen kennismakingensgesprekken en liever ook geen schetsafspraken. Heb je interesse in een ontwerp van Sanne, mail dan naar info@theinksociety.nl voor meer informatie en de voorwaarden van Sanne haar project, of stuur een aanvraagformulier in.