Wietske


Wietske de Blauw 

Verwondering, dat is wat ik in mijn werk probeer uit te dragen. De verwondering die je als kind voelde als je een ‘schat’ vond in het bos of op het strand. Als kind kon ik dolgelukkig worden als ik een mooie steen vond, of een prachtig gekleurd herfstblad. Dat gevoel, daar richt ik me op tijdens het maken van mijn ontwerpen.

Ik heb mijn hele leven al getekend en het was voor mij echt een manier om me te uiten. De natuur is mijn grootste inspiratiebron. De stijl ik die in toepas in mijn ontwerpen is vrij breed en niet heel erg afgekaderd. Ik houd van kleurgebruik (niet te verwarren met kleurig) en organische vormen. Een tattoo moet voor mij het lichaam complementeren zodat deze een onderdeel van het lichaam wordt in plaats van dat het lijkt dat de tattoo op het lichaam is ‘geplakt’. Het designproces van de tattoo ga ik het liefst samen met de klant aan. Ik steek veel tijd in de kennismaking zodat we samen echt iets unieks kunnen ontwerpen dat past bij jou! Het enige dat ik terug verwacht is een open mind.

Je kunt mijn laatste werk ook op Instagram bekijken of op de Facebookpagina van The Ink Society

Wietske

Op dit moment neemt Wietske nog nieuwe tattooaanvragen aan. Ze zit voor de komende 3 à 4 maanden nog wel helemaal vol. Mocht jouw tattooaanvraag worden aangenomen, dan zal jouw eerste afspraak plaatsvinden na deze wachtperiode. Voor meer info over het aanvragenproces zie Onze werkwijze.