Elske


Elske (Meester Prikkebeen) 

Sinds 2015 ben ik mij bezig gaan houden met handpoken. Dit is een manier van tatoeëren waarbij er geen machine gebruikt wordt. Ik werk uitsluitend met GGD goedgekeurde inkten en naalden.

De komende tijd wil ik mij graag verder focussen op grotere stukken, die het lichaam complimenteren. Daarbij streef ik naar een mooie samenwerking tussen de vormen van het lichaam, botanische elementen, dotwork, en dat alles in een abstract jasje.

Mocht je interesse hebben in het ‘Anno 1917’ project, wat in April gestart is, mail dan even om te vragen naar de beschikbaarheid.

 Natuurlijk mag je ook nog altijd je eigen idee aanleveren. Lees dan even het volgende goed door: Ik houd van duidelijke onderwerpen die op een heldere manier uitgevoerd kunnen worden. Omschrijvingen zoals ‘ licht en vrijheid’ zeggen mij niet zoveel; ik ben meer een praktisch denker dus wees alsjeblieft zo duidelijk mogelijk in je omschrijving. De verdere details bespreken we tijdens de kennismaking.

Je kunt mijn laatste werk op mijn Instagram bekijken of op de Facebookpagina van The Ink Society. Meer informatie over het Filigree project kan je vinden op www.meesterprikkebeen.com

 Elske

Elske neemt op dit moment nog tattooaanvragen aan en heeft geen wachttijd. Voor meer info over het aanvragenproces zie Onze werkwijze.