Elske


Elske 

Sinds 2015 ben ik mij bezig gaan houden met handpoken. Dit is een manier van tatoeëren waarbij er geen machine gebruikt wordt. Echt handwerk dus, zoals het vroeger allemaal begonnen is, maar dan vertaald naar de standaard van vandaag. Ik werk uitsluitend met GGD goedgekeurde inkten en naalden.

De komende tijd wil ik mij graag verder focussen op grotere stukken, die het lichaam complimenteren. Daarbij streef ik naar een mooie samenwerking tussen de vormen van het lichaam, botanische elementen, dotwork, en dat alles in een abstract jasje.

Mocht je interesse hebben in mijn Filigree project, wat nog steeds lopende is, mail dan even om te vragen naar de beschikbaarheid.

 Natuurlijk mag je ook nog altijd je eigen idee aanleveren. Lees dan even het volgende goed door: Ik houd van duidelijke onderwerpen die op een heldere manier uitgevoerd kunnen worden. Omschrijvingen zoals ‘ licht en vrijheid’ zeggen mij niet zoveel; ik ben meer een praktisch denker dus wees alsjeblieft zo duidelijk mogelijk in je omschrijving. De verdere details bespreken we tijdens de kennismaking.

Je kunt mijn laatste werk op mijn Instagram bekijken of op de Facebookpagina van The Ink Society. Meer informatie over het Filigree project kan je vinden op www.meesterprikkebeen.com

 

Sinds vorig jaar ben ik helemaal verkocht aan het handpoken. Dit is een manier van tatoeëren waarbij er geen machine gebruikt wordt. Echt handwerk dus, zoals het vroeger allemaal begonnen is, maar dan vertaald naar de standaard van vandaag. Ik werk uitsluitend met goedgekeurde inkten en naalden. Handpoken is zeer secuur werk, waar de inkt puntje voor puntje in de huid gebracht wordt. Het is een methode die erg zacht is voor de huid en menig zijn al tijdens het tatoeëren bij me in slaap gevallen van ontspanning.

Ik houd van duidelijke onderwerpen die op een heldere manier uitgevoerd kunnen worden. Sommige onderwerpen of ideeën lenen zich wat minder goed voor handpoken, dus houd hier rekening mee voordat je een aanvraag indient. Graag heb ik de vrijheid om mijn eigen invulling te geven aan een (concreet) idee, waarin ik altijd streef naar het best mogelijke resultaat.

Ook ligt er een flashboek van mij in de shop met kant en klare ontwerpen die ik graag zou willen zetten. Je bent altijd welkom om langs te komen in de shop en hier een kijkje in te nemen.

Je kunt mijn laatste werk ook op Instagram bekijken of op de Facebookpagina van The Ink Society